Van bouillon tot soep

Bouillon is het geheim van een goede soep. Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt geb... Meer

€15,00
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Bouillon is het geheim van een goede soep. Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes – afsnijdsels van groenten, botten, graten… – dus zero waste is hier geen loos begrip. Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het ook: bouillon zit vol essentiële voedingsstoffen – collageen, aminozuren, mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep helpt wanneer je zwaar verkouden bent. Met de zes bouillons in dit boek – twee groentebouillons, kippenbouillon, runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon – kun je de heerlijkste soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep met twee soorten paddenstoelen… Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen, mét foto’s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.

Titel
Van bouillon tot soep

Ondertitel
Het geheim van fantastische soep op basis van zes eenvoudige bouillons

Auteur
Drew Smith

Uitgever
Standaard Uitgeverij - Algemeen
ISBN
9789022337158

Aantal pagina’s
160

Bindwijze
Paperback

Taal
Dutch
Afmeting
25,5 x 20,5 x 1,9 cm

Gewicht
618gr